Yannick Prévoteau Carte d’Or Champagne Brut

Een uiterst frisse, maar complexe champagne met een zachte bruis en heerlijk fruitige tonen. De Carte d’Or is mooi in balans en is door zijn frisse karakter het perfecte glas als er wat te vieren. Fantastisch als aperitief aan de start van een heerlijk diner of op zichzelf om iets te vieren.


  Champagne, Frankrijk       Chardonnay, pinot noir, pinot meunier


  Bij elke wijn zit een uitgebreide wijnkaart

  Gratis verzending vanaf 50 euro

  Binnen 1 tot 3 werkdagen thuisbezorgd

32.50

Meer informatie over Yannick Prévoteau Carte d’Or Champagne Brut

De familie Prévoteau verbouwt al generaties lang druiven voor het maken van champagne. Ruim 80 jaar geleden zijn zij gestart met het bottelen van hun eigen champagne in het plaatsje Damery. Een recept dat zij inmiddels hebben geperfectioneerd.
Op dit moment wordt het bedrijf gerund door twee broers, Yannick en Eric. Zij hebben de afgelopen jaren geinvesteerd in zowel professionalisering van hun wijnmakerij, als verduurzaming van hun land. In de champagnes van Yannick Prévoteau vind je de ideale combinatie tussen enerzijds jarenlange traditie en ambacht, anderzijds moderne en duurzame productie. Dat laatste heeft zelfs geleid tot een van de hoogste milieu certificeringen in Frankrijk. Kortom, met YP champagnes drink je de geschiedenis van de champagne regio en de toekomst van wijnmakerij uit een glas. Dat proef je!

Beoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling “Yannick Prévoteau Carte d’Or Champagne Brut”