MIP Made in Provence Domaine Sainte Lucie Rosé , , , ,

Licht getinte rosé met geur en smaak van rood fruit, frisse citrus en verleidelijke tonen van rozenblaadjes. Perfect voor bij de borrel of in combinatie met salades en lichte gerechtjes.


  Provence, Frankrijk       Cinsault, Syrah & Grenache


  Bij elke wijn zit een uitgebreide wijnkaart

  Gratis verzending vanaf 50 euro

  Binnen 1 tot 3 werkdagen thuisbezorgd

12.85

MIP – Domaine Sainte Lucie Made in Provence Rosé

Domaine Sainte Lucie is gelegen aan de voet van de Sainte Victoire berg in de Provence. Een prachtig familiebedrijf opgericht door Michel Fabre in 1979. Sinds de nieuwe generatie met zoon Aurélien, dochter Virginie en partner Guillaume is aangetreden, waait er een frisse wind. Zo zijn er grote investeringen gedaan in de kelders en wijngaarden maar kwamen ze ook tot het ontstaan van MIP (Made in Provence). Een wijn waar wij in ieder geval al jaren geen genoeg van kunnen krijgen. Hun geheim? Modern gemaakte wijnen met behoud van authenciteit.

De rosé’s van Domaine Sainte Lucie zijn al jaren zo ongekend lekker en populair dat ze vaak in juli al uitverkocht zijn.

Vinificatie
Na persing wordt het druivensap vergist in gekoelde tanks. Daarna rust het sap zo’n 4 maanden op z’n gistbezinksel om een nog mooiere fruitigheid te ontwikkelen.

Beoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling “MIP Made in Provence Domaine Sainte Lucie Rosé”