Begin jouw wijnavontuur

Onze wijnavonturen zijn de leukste manier om nieuwe wijnen te ontdekken. Word lid en krijg iedere maand een wijnbox met vier nieuwe parels uit de wijnwereld thuisbezorgd.
Bij elke wijn zit een leuke wijnkaart die je vertelt wat er precies in je glas zit. Zo ontdek je de lekkerste wijnen en kom je meer te weten over wijn.. zonder er de deur voor uit te hoeven!

  • De wijnbox wordt gratis thuisbezorgd
  • Pauzeer of sla over wanneer jij wilt
  • Je lidmaatschap is maandelijks opzegbaar
  • Switchen tussen rood, wit of mix kan altijd
  • Profiteer van 5% ledenkorting op je favorieten

 

Vanaf: 39.00 / 1 maand

Clear

bekend van

” De lekkerste wijnen proeven zonder er de deur voor uit te hoeven. Jij wil het, Vinoos doet het. “

” …hier zaten wel erg veel prijswinnende wijnen in. Vinoos – de prijswinnende wijnbox – zou wellicht een betere naam zijn. “

” DOE ONS ’N WIJNABONNEMENT “

veelgestelde vragen

Wat voor wijnen zitten er in de box?

Dat is elke maand weer een verrassing. Wat we wel verklappen is dat alle wijnen droog zijn. Je zult dus geen zoete wijnen in de box aantreffen. De wijnen kunnen overal vandaan komen. Wij zijn namelijk het hele jaar door op zoek naar de lekkerste wijnen voor in de box. Dit doen we vooral in de “bekende” wijnlanden zoals Frankrijk, Spanje, Italië of Zuid-Afrika, maar we vinden het ook leuk om je zo nu en dan te verrassen met iets compleet anders. Bijvoorbeeld met een bijzonder druivenras of een wijn uit een onbekend gebied.

Wat voor informatie staat er op de wijnkaarten?

Op de wijnkaart lees je het verhaal van de wijn. Zo lees je over de geur en smaak, wat je bij de wijn kunt eten, welke druivenrassen gebruikt zijn, wie de wijnboer is en hoe/waar de wijn gemaakt is. Ook is er een kleine ruimte voor een proefnotitie zodat je kan opschrijven wat je van de wijn vond.

Kan ik de wijnen uit de box nabestellen?

Ja! We weten als geen ander dat sommige wijnen naar meer smaken. Alle wijnen zijn daarom eenvoudig na te bestellen via onze webshop. Als lid ontvang je ook nog eens 5% ledenkorting.

Wanneer wordt mijn eerste box thuisbezorgd?

Je eerste box wordt binnen 1 tot 2 werkdagen thuisbezorgd. De daaropvolgende boxen worden altijd rond de laatste vrijdag van de maand thuisbezorgd. Als je je eerste box besteld hebt voor de 15e van de maand, dan ontvang je aan het einde van de maand je tweede box. Heb je na de 15e van de maand besteld, dan ontvang je je tweede box aan het einde van de volgende maand én moet je net iets langer wachten.

Zit er een minimale afname aan mijn VINOOS lidmaatschap?

Nee, je lidmaatschap is vrij opzegbaar en loopt dus zolang jij dat wilt. Je zit nergens aan vast!

Kan ik de box eerst proberen?

Ja, nadat je de eerste box hebt ontvangen kan je de status van je lidmaatschap eenvoudig aanpassen via je eigen account op de website. Of je kan ons een mailtje sturen op info@vinoos.nl en wij maken het voor je in orde.

Kan ik het abonnement pauzeren of opzeggen?

Je kan je lidmaatschap pauzeren, wijzigen of opzeggen wanneer jij dat wilt. Dit kan je doen via je eigen account op onze website, of door ons een mailtje te sturen op info@vinoos.nl.

Kan ik tussentijds wisselen van box?

Zeker weten! Dit kan eenvoudig via je eigen account op de website. Ook kan je ons een mailtje sturen op info@vinoos.nl en dan maken wij het voor je in orde.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben als de box bezorgd wordt?

Wanneer je niet thuis bent probeert de bezorger de box af te leveren bij je buren. Als dit ook niet lukt proberen ze het op een ander moment nog een keer. Meestal is dit de volgende dag, (m.u.v. zondag). Je kan de bezorgstatus van je box ook altijd volgen via de track&trace.

bekend van

Beoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling “Begin jouw wijnavontuur”