Wijnabonnement cadeau

Onze wijnavonturen zijn hét originele cadeau voor de wijnliefhebber. Elk maand introduceren we een nieuw wijnavontuur dat bestaat uit vier verrassende wijnen die wij persoonlijk selecteren bij onze favoriete wijnboeren. Bij elke wijn zit een leuke wijnkaart die je vertelt over de smaak, de wijnboer en wat je bij de wijn kunt eten.
Hoe werkt het?
Kies het wijnavontuur, bepaal hoeveel maanden je cadeau wilt geven en wij bezorgen iedere maand een onvergetelijk wijnavontuur op de deurmat. Wil je een persoonlijke boodschap toevoegen? Geef je boodschap aan ons door via “opmerkingen”in het betaalscherm en wij voegen deze handgeschreven toe aan het eerste avontuur!

43.00468.00

Wissen

veelgestelde vragen

Wanneer wordt het eerste wijnavontuur thuisbezorgd?

Het eerste wijnavontuur wordt binnen 1 tot 2 werkdagen thuisbezorgd door één van onze bezorgpartners. Wil je dat het wijnavontuur op een ander moment wordt bezorgd? Geef dit dan aan ons door via “Opmerkingen” in het betaalscherm. In het geval je meerdere maanden cadeau hebt gegeven worden de daaropvolgende avonturen altijd rond de laatste vrijdag van de maand bezorgd.

Wat voor wijnen zitten er in de wijnavonturen?

Wij zijn het hele jaar door op zoek naar de meest verrassende en lekkere wijnen. Om in aanmerking te komen voor de wijnavonturen worden de wijnen streng beoordeeld op smaak, prijs/kwaliteit en werkwijze van de wijnboer.  Veel van onze wijnen komen uit de “bekende” wijnlanden zoals Frankrijk, Spanje, Italië of Zuid-Afrika, maar we vinden het ook leuk om je zo nu en dan te verrassen met iets compleet anders. Bijvoorbeeld met een bijzonder druivenras of een wijn uit een onbekend gebied. Wat we wel alvast verklappen is dat alle wijnen droog zijn. Je zult dus geen zoete wijnen in het wijnavontuur aantreffen.

Kan ik een persoonlijke boodschap toevoegen aan het wijnavontuur?

Ja! Laat je persoonlijke boodschap achter bij “Opmerkingen” in het betaalscherm en wij voegen jouw boodschap handgeschreven toe aan het allereerste wijnavontuur.

Ik zou graag een cadeaubon aan de ontvanger willen geven. Is dat mogelijk?

Ja, onze cadeaubon kan je hier downloaden. Lukt het niet om de cadeaubon te openen? Stuur ons dan een mailtje op info@vinoos.nl en we sturen je de cadeaubon per mail.

Kan ik het wijnavontuur laten bezorgen op een ander adres?

Natuurlijk! Als je bij het afleveradres het adres van de ontvanger invult, weten wij waar we het wijnavontuur naar toe moeten sturen.

Hoe weet ik dat de wijnavontuur is bezorgd?

We sturen je altijd een email met track&trace toe zodat je kan volgen of je cadeau bij de ontvanger is aangekomen.

Kan de ontvanger tussentijds wisselen van wijnavontuur?

Zeker weten! Wisselen is altijd mogelijk. Stuur ons een mailtje op info@vinoos.nl en wij maken het voor je in orde.

bekend van

bekend van


Beoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling “Wijnabonnement cadeau”