Geef hét wijnavontuur cadeau

Onze wijnavonturen zijn hét originele kerstcadeau voor de wijnliefhebber. Elk wijnavontuur bestaat uit vier heerlijke wijnen. Bij iedere wijn zit een leuke wijnkaart die je vertelt wat er in je glas zit. Zo lees je over de smaak en de wijnboer, maar ook wat je bij de wijn kunt eten.
Kies het wijnavontuur, bepaal hoeveel maanden je cadeau wilt geven en wij bezorgen iedere maand een onvergetelijk, nieuw wijnavontuur op de deurmat.
Wil je een persoonlijke boodschap toevoegen? Geef je boodschap aan ons door via “opmerkingen” en wij voegen deze handgeschreven toe aan het eerste avontuur!

Bestel je wijnavonturen voor de kerst en profiteer van tijdelijke kerstkorting!

107.00438.00

Wissen

veelgestelde vragen

Wanneer wordt de eerste box thuisbezorgd?

De eerste box wordt binnen 1 tot 2 werkdagen thuisbezorgd door één van onze bezorgpartners. Wil je dat de box op een ander moment wordt bezorgd? Geef dit dan aan ons door via “Opmerkingen” in het betaalscherm. In het geval je meerdere maanden cadeau hebt gegeven worden de daaropvolgende boxen altijd rond de laatste vrijdag van de maand bezorgd.

Wat voor wijnen zitten er in de box?

Dat is elke maand weer een verrassing. De wijnen kunnen overal vandaan komen. Wij zijn namelijk het hele jaar door op zoek naar de lekkerste wijnen voor in de box. Dit doen we vooral in de “bekende” wijnlanden zoals Frankrijk, Spanje, Italië of Zuid-Afrika, maar we vinden het ook leuk om zo nu en dan te verrassen met iets compleet anders. Bijvoorbeeld met een bijzonder druivenras of een wijn uit een onbekend gebied. Wat we wel verklappen is dat alle wijnen droog zijn. Je zult dus geen zoete wijnen in de box aantreffen.

Kan ik een persoonlijke boodschap toevoegen aan de box?

Ja! Laat je persoonlijke boodschap achter bij “Opmerkingen” in het betaalscherm en wij voegen jouw boodschap handgeschreven toe aan de allereerste box.

Ik zou graag een cadeaubon aan de ontvanger willen geven. Is dat mogelijk?

Ja, onze cadeaubon kan je hier downloaden. Lukt het niet om de cadeaubon te openen? Stuur ons dan een mailtje op info@vinoos.nl en we sturen je de cadeaubon per mail.

Kan ik de box laten bezorgen op een ander adres?

Natuurlijk! Als je bij het afleveradres het adres van de ontvanger invult, weten wij waar we de box naar toe moeten sturen.

Hoe weet ik dat de box is bezorgd?

We sturen je altijd een email met track&trace toe zodat je kan volgen of je cadeau bij de ontvanger is aangekomen.

Kan de ontvanger tussentijds wisselen van box?

Zeker weten! Wisselen is altijd mogelijk. Stuur ons een mailtje op info@vinoos.nl en wij maken het voor je in orde.

bekend van

bekend van

Beoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling “Geef hét wijnavontuur cadeau”