Geef een wijnavontuur cadeau

Onze wijnavonturen zijn hét perfecte cadeau voor de wijnliefhebber. Kies het wijnavontuur, bepaal hoeveel maanden je cadeau wilt geven en wij bezorgen iedere maand een onvergetelijk wijnavontuur met vier verrassende wijnen op de deurmat. Van Chardonnay tot Malbec en van Italië tot Nieuw-Zeeland. Elke maand is een nieuw avontuur door de wondere wereld van wijn!

Bij elke fles zit een leuke wijnkaart met het verhaal van de wijnboer, het smaakprofiel en leuke wijnspijs tips.


Wil je een persoonlijke boodschap toevoegen? Geef je boodschap aan ons door via “opmerkingen” in het betaalscherm en wij voegen deze handgeschreven toe aan het eerste avontuur.

43.00468.00

Wissen

Wat onze klanten zeggen

“Van mijn vriendinnen heb ik 3 maanden een Vinoos wijnbox cadeau gekregen. Ieder maand was het feest om te kijken welke wijnen er nu weer bezorgd werden. Super lekkere wijnen met leuke kaartjes die wat meer vertellen over de wijn.  Na de 3 maanden heb ik mezelf dit gewoon cadeau gedaan en ben ik inmiddels al een half jaar lid. Het blijft elke maand een feestje”

 

Julia – Lid sinds november 2018

“Vinoos is echt elke maand weer een feestje. Een ware ontdekkingstocht. Voorheen wist ik nooit welke wijn ik moest kiezen. Nu krijg ik elke maand de lekkerste wijnen thuisbezorgd en hoef ik zelf niet meer te kiezen. Ik ben fan!”

 

Martin – Lid sinds augustus 2018

“Wij maken nu bijna een jaar gebruik van VINOOS en elke keer is het openen van de wijnbox weer een feest! Als beginnende wijnproever is het erg leuk om op de wijnkaarten te lezen over de wijn, gebied en het wijnhuis. Ook zijn de wijnen afgestemd op de seizoenen, ideaal. Kortom: een echt cadeau voor jezelf en een absolute aanrader!”

Lara – Lid sinds mei 2018

Wat onze klanten zeggen

“Super lekkere wijnen met leuke kaartjes die wat meer vertellen over de wijn. Inmiddels ben ik al een half jaar lid en het blijft elke maand een feestje”

 

Julia – Lid sinds november 2018

“Elke maand weer een feestje. Een ware ontdekkingstocht. Voorheen wist ik nooit welke wijn ik moest kiezen. Nu krijg ik elke maand de lekkerste wijnen thuisbezorgd en hoef ik zelf niet meer te kiezen. Ik ben fan!”

 

Martin – Lid sinds augustus 2018

“Als beginnende wijnproever is het ook erg leuk om te lezen over de wijn. Ook zijn de wijnen afgestemd op de seizoenen, ideaal. Kortom: een echt cadeau voor jezelf en een absolute aanrader!”

 

Lara – Lid sinds mei 2018

veelgestelde vragen

Wanneer wordt het eerste wijnavontuur thuisbezorgd?

Het eerste wijnavontuur wordt binnen 1 a 2 werkdagen thuisbezorgd door één van onze bezorgpartners. We sturen je ook altijd een email met track&trace toe zodat je kan zien wanneer je cadeau wordt bezorgd.

Wil je dat het wijnavontuur op een ander moment wordt bezorgd? Geef dit dan aan ons door via “Opmerkingen” in het betaalscherm. In het geval je meerdere maanden cadeau hebt gegeven worden de daaropvolgende avonturen altijd op de laatste vrijdag van de maand bezorgd.

Wat voor wijnen zitten er in de wijnavonturen?

Wij zijn het hele jaar door op zoek naar de meest verrassende en lekkere wijnen. Om in aanmerking te komen voor de wijnavonturen worden de wijnen streng beoordeeld op smaak, prijs/kwaliteit en werkwijze van de wijnboer.  Veel van onze wijnen komen uit de “bekende” wijnlanden zoals Frankrijk, Spanje, Italië of Zuid-Afrika, maar we vinden het ook leuk om je zo nu en dan te verrassen met iets compleet anders. Bijvoorbeeld met een bijzonder druivenras of een wijn uit een onbekend gebied.

Wat we wel alvast verklappen is dat alle wijnen droog zijn. Je zult dus geen zoete wijnen in het wijnavontuur aantreffen.

Kan ik een persoonlijke boodschap toevoegen aan het wijnavontuur?

Ja! Laat je persoonlijke boodschap achter bij “Opmerkingen” in het betaalscherm en wij voegen jouw boodschap handgeschreven toe aan het allereerste wijnavontuur.

Ik zou graag een cadeaubon aan de ontvanger willen geven. Is dat mogelijk?

Ja, onze cadeaubon kan je hier downloaden. Lukt het niet om de cadeaubon te openen? Stuur ons dan een mailtje op info@vinoos.nl en we sturen je de cadeaubon per mail.

Kan ik het wijnavontuur laten bezorgen op een ander adres?

Natuurlijk! Als je bij het afleveradres het adres van de ontvanger invult, weten wij waar we het wijnavontuur naar toe moeten sturen.

Kan de ontvanger tussentijds wisselen van wijnavontuur?

Zeker weten! Wisselen is altijd mogelijk. Stuur ons een mailtje op info@vinoos.nl en wij maken het voor je in orde.


Beoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling “Geef een wijnavontuur cadeau”