VINOOS Wijnabonnement

Start jouw wijnavontuur en krijg elke maand een wijnbox met vier verrassende wijnen thuisbezorgd. Van Chardonnay tot Malbec en van Italië tot Nieuw-Zeeland. Elke maand nemen we je mee op een nieuw avontuur door de wondere wereld van wijn!

Bij elke fles zit een leuke wijnkaart die je alles over de wijn vertelt. Zo weet je precies wat je in je glas hebt en ontdek je elke keer iets nieuws. De wijnkaart staat vol met informatie over het smaakprofiel, leuke wijnspijstips en het verhaal van de wijnboer.


  Je wijnavontuur wordt gratis thuisbezorgd

  Pauzeer of sla een maand over wanneer jij wilt

  Bestel je favorieten na met 5% ledenkorting

  Je wijnabonnement is maandelijks opzegbaar

  Switchen van wijnavontuur kan altijd


 

Voor: 39.00 / per maand

Clear

Wat onze klanten zeggen

“Vinoos is echt elke maand weer een feestje. Een ware ontdekkingstocht. Voorheen wist ik nooit welke wijn ik moest kiezen. Nu krijg ik elke maand de lekkerste wijnen thuisbezorgd en hoef ik zelf niet meer te kiezen. Ik ben fan!”

 

Martin – Lid sinds augustus 2018

“Wij maken nu bijna een jaar gebruik van het wijnabonnement en elke keer is het openen van de wijnbox weer een feest! Als beginnende wijnproever is het erg leuk om op de wijnkaarten te lezen over de wijn, gebied en het wijnhuis. Ook zijn de wijnen afgestemd op de seizoenen, ideaal. Kortom: een echt cadeau voor jezelf en een absolute aanrader!”

Lara – Lid sinds mei 2018

“Van mijn vriendinnen heb ik 3 maanden een Vinoos wijnbox cadeau gekregen. Ieder maand was het feest om te kijken welke wijnen er nu weer bezorgd werden. Super lekkere wijnen met leuke kaartjes die wat meer vertellen over de wijn.  Na de 3 maanden heb ik mezelf een wijnabonnement cadeau gedaan en ben ik inmiddels al een half jaar lid. Het blijft elke maand een feestje”

 

Julia – Lid sinds november 2018

Wat onze klanten zeggen

“Vinoos is echt elke maand weer een feestje. Een ware ontdekkingstocht. Voorheen wist ik nooit welke wijn ik moest kiezen. Nu krijg ik elke maand de lekkerste wijnen thuisbezorgd en hoef ik zelf niet meer te kiezen. Ik ben fan!”

 

Martin – Lid sinds augustus 2018

“Wij maken nu bijna een jaar gebruik van VINOOS en elke keer is het openen van de wijnbox weer een feest! Als beginnende wijnproever is het erg leuk om op de wijnkaarten te lezen over de wijn, gebied en het wijnhuis. Ook zijn de wijnen afgestemd op de seizoenen, ideaal. Kortom: een echt cadeau voor jezelf en een absolute aanrader!”

 

Lara – Lid sinds mei 2018

“Van mijn vriendinnen heb ik 3 maanden een Vinoos wijnbox cadeau gekregen. Ieder maand was het feest om te kijken welke wijnen er nu weer bezorgd werden. Super lekkere wijnen met leuke kaartjes die wat meer vertellen over de wijn.  Na de 3 maanden heb ik mezelf dit gewoon cadeau gedaan en ben ik inmiddels al een half jaar lid. Het blijft elke maand een feestje”

 

Julia – Lid sinds november 2018

veelgestelde vragen

Hoe werkt een VINOOS wijnabonnement?

Wij gaan voor jou op zoek naar de lekkerste wijnen en sturen je iedere maand  een nieuw wijnavontuur met vier verrassende wijnen. Jouw VINOOS wijnabonnement is, flexibel en vrijblijvend. Dit betekent dat jij zelf bepaalt hoe lang en wanneer jij wijnavonturen van ons ontvangt. Je kan je wijnabonnement elk moment pauzeren, wijzigen of stoppen per email of via onze klantenservice.

Hoe werkt de betaling?

Het eerste wijnavontuur betaal je eenvoudig via iDeal. De betalingen voor de volgende wijnavonturen worden automatisch maandelijks afgeschreven.

Hoe kan ik mijn wijnabonnement pauzeren, wijzigen of opzeggen?

Je kan je wijnabonnement pauzeren, wijzigen of opzeggen wanneer jij dat wilt. Dit kan je doen via je eigen account op onze website, of door ons een mailtje te sturen op info@vinoos.nl.

Zit er een minimale afname aan mijn VINOOS wijnabonnement?

Nee, je wijnabonnement is vrij opzegbaar en loopt dus zolang jij dat wilt. Je zit nergens aan vast!

Wat voor informatie staat er op de wijnkaarten?

Op de wijnkaart lees je het verhaal van de wijn. Zo lees je over de geur en smaak, wat je bij de wijn kunt eten, welke druivenrassen gebruikt zijn, wie de wijnboer is en hoe/waar de wijn gemaakt is. Ook is er een kleine ruimte voor een proefnotitie.

Kan ik de wijnen uit de wijnavonturen nabestellen?

Ja! We weten als geen ander dat sommige wijnen naar meer smaken. Alle wijnen zijn daarom eenvoudig na te bestellen via onze webshop. Als lid ontvang je ook nog eens 5% ledenkorting.

Wanneer wordt mijn wijnavontuur bezorgd?

Je eerste wijnavontuur wordt binnen 1 tot 2 werkdagen thuisbezorgd. De daaropvolgende wijnavonturen worden altijd op de laatste vrijdag van de maand thuisbezorgd. Als je je eerste avontuur besteld hebt voor de 15e van de maand, dan ontvang je aan het einde van de maand je tweede avontuur. Heb je na de 15e van de maand besteld, dan ontvang je je tweede avontuur aan het einde van de volgende maand én moet je net iets langer wachten.

Wat voor wijnen zitten er in de wijnavonturen?

Wij zijn het hele jaar door op zoek naar de meest verrassende en lekkere wijnen. Om in aanmerking te komen voor de wijnavonturen worden de wijnen streng beoordeeld op smaak, prijs/kwaliteit en werkwijze van de wijnboer.

Veel van onze wijnen komen uit de “bekende” wijnlanden zoals Frankrijk, Spanje, Italië of Zuid-Afrika, maar we vinden het ook leuk om je zo nu en dan te verrassen met iets compleet anders. Bijvoorbeeld met een bijzonder druivenras of een wijn uit een onbekend gebied.

Wat we wel alvast verklappen is dat alle wijnen droog zijn. Je zult dus geen zoete wijnen in het wijnavontuur aantreffen.

Kan ik VINOOS eerst proberen?

Ja. Nadat je je eerste wijnavontuur hebt ontvangen kan je de status van je abonnement eenvoudig stoppen, wijzigen of pauzeren via je eigen account op de website. Ook kan je ons een mailtje sturen op hello@vinoos.nl en wij maken het voor je in orde.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben als het wijnavontuur bezorgd wordt?

Wanneer je niet thuis bent probeert de bezorger het pakket af te leveren bij je buren. Als dit ook niet lukt proberen ze het op een ander moment nog een keer. Meestal is dit de volgende dag, (m.u.v. zondag). Je kan de bezorgstatus van je pakket ook altijd volgen via de track&trace.

Kun je hier je vraag niet vinden? Neem dan contact met ons op.

Je kan ons bereiken via hello@vinoos.nl of via de livechat op de website. We doen ons best om zo snel mogelijk te reageren!